Trädgård

Saturday night in the burbs

2015-06-20 19.04.12

Man måste passa på när solen skiner. Eller ja, när det är uppehåll i alla fall. Idag har vi (jag) hunnit klippa gräsmattan som växt sig typ 2 dm lång, klippt häcken runt tomten och häcken på framsidan. Det sista gjorde Erik faktiskt. Och det var skönt för den är sjukt dryg att klippa. Kräver tålamod, gör den. Vilket jag ju inte har så stora mängder av när det gäller sånt. Det har varit allt för lite trädgårdsfix den här våren. Det ständiga regnet har ju inte direkt uppmuntrat till projekt i det gröna…

// You have to be quick when the sun is shining. Ah well, dry weather anyway. Today we (I) mowed the lawn which grown to a staggering 2 dm, trimmed the hedge around the house and the hedge at the front. Actually, Erik did that. Which was nice because that one demands patience. I don’t really have a lot of that for those kinds of things. We’ve seen far too little gardening this spring. The constant raining hasn’t really encouraged the green projects…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply