Uncategorized

Monday Morning Yoga

image imageFörsta dagen på semestern! Typ. Jag har grejat med lite mail på morgonen och jag har ett möte i eftermiddag men i övrigt är det ledigt!

Startade dagen med yoga i solen ute på terrassen. Yoga? What?! Heidi yogar inte. Jo, idag gjorde jag faktiskt det. För i helgen hade jag katastrofont i ryggen och så hittade jag ett blogginlägg med nio övningar som var bra för just ryggont så jag tänkte: what the hell liksom. Kan ju inte bli värre. Och det kändes faktiskt rätt skönt i ryggen efteråt och jag kände mig lite smidigare överlag. Sen att det inte är det roligaste jag gjort, det är en annan sak. Nio övningar á tre repetitioner vardera. Kan bli en repeat på det längre fram.

// First day of vacation! Sort of. I’ve been attending to a couple of emails this morning and then I have a meeting this afternoon, but otherwise I’m off!

Started my day with yoga out on the terrace. Wait what? Yoga? Heidi doesn’t do yoga. Well, today I really did. I had excruciating back pain this weekend and then I found a blog with yoga exercises for just that. Couldn’t make it worse I thought and decided to have a go. And it did feel good afterwards and I also felt a bit more flexible overall. Sure, it wasn’t particularly fun, but that’s  something else. 9 exercises times 3, we might see a repeat on that.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply