Mat

GoGo Curry

2015-06-25 21.42.11 2015-06-25 21.22.23 2015-06-25 21.29.40

Igår kväll var åt vi på en restaurang som heter GoGo Curry som Erik hittat via Tripadvisor. Ett med nordiska mått mätt ganska konstigt ställe men förmodligen helt normalt här. Man kom in, ställde sig i kö för att beställa sin mat i en automat (utan möjlighet att växla till engelska så vi chansade och tryckte på lite knappar), sedan i kö för att lämna lapparna som kom ut ur sagda automat till en person som vrålade in ordern i köket och så ställa sig i kö igen för att få en sittplats. Det fanns nämligen max 15 sådana där inne. Så fort man satt sig fick man maten. Som var god faktiskt. Lite fusion av japanskt, indiskt och amerikanskt typ. Men det var inte ett njutarställe direkt. Man glufsade i sig och sedan fick man gå. Inget finlir. Det fanns ju andra som väntade i kön! Jag åt fläsk (tror jag) med ris, vitkål och någon slags sås med ingefära.

// Last night, we went to a restaurant called GoGo Curry which Erik found via Tripadvisor. A pretty weird place by Nordic standards but probably more than normal here. You came inside, got in line to order your food from a machine (with no English option so we felt lucky and pressed a couple of buttons), then in line again to give the order note to a guy who barked it into the kitchen and then in line again to get a seat. There were only about 15 of those in there. As soon as you’ve sat down, your food was served. Which was pretty good actually. Sort of fusion of Japanese, Indian and American. But it wasn’t exactly a place for savouring the food. You crammed it down and then you had to leave. Nothing fancy. But then there were a lot of people in line waiting! I had pork (I think) with rice, cabbage and some kind of sauce with ginger. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply