Allmänt

Slow day

  Det händer inte mycket idag. Vi är ärligt talat lite schletna och tar det bara lugnt på rummet. Det har regnat en del också så vi har inte speciellt dåligt samvete. Semester är ju dessutom per definition till för att slappna av.

Jag har catchat upp på vad som händer i Almedalen där det känns som alla jag känner håller till. Nästa år kommer jag också att hänga där, lätt! Jag har också läst en bok, en Grisham, som vanligt bra och kört en laddning tvätt. Vårt hotell har nämligen två sjukt spejsiga maskiner med typ en trilliard funktioner. Jag fattade inget allt är ju på japanska så jag chansade och tryckte på lite knappar. Det blir säkert bra.

// Not much happening today. Honestly, we’re a little worn out so nothing but chillax in our room today. It’s been raining too so no guilty conscience either. Besides, vacation is per definition to kick back and relax. 

I’ve been catching up on the events in Almedalen, where, it feels like, everyone I know is right now. Next year I’ll be there too, for sure. I’ve also read a book, a Grisham, which was good as usual and done some laundry. Our hotel has two space tech washing machines with like a gazillion functions. I understood none of them, they were in Japanese, but I pushed a couple of buttons and hope for the best!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply