Allmänt

And then it was July 

  

Det är helt sjukt vad fort tiden går! Helt plötsligt har vi vänt blad i almanackan och det har blivit juli. Nu börjar en spännande tid för mig. Hösten kommer att vara fullproppad med projekt och jag kommer att vakna till en tisdagseftermiddag i december och undra vad som hände. Ni kommer såklart att få hänga med på allt så ni kan väl vara så bussiga och påminna mig då? 

// It’s insane how fast the time goes by! All of a sudden we’ve turned the page of our calendars and it’s July. This is the starting point of exiting times for me. This fall is stacked with cool projects and I will probably wake up a Tuesday afternoon in December and wonder what the hell happened. You’re of course going to tag along for it all so when the time comes can you remind me of what went down?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply