Resa

A small typhoon problem…

   
 
Kyoto har stigit lite i graderna under dagen men inte mycket. Ingen favorit det här. Det hänger nog ihop med att vi i två veckor varit ensamma turister (nästan så i Tokyo också eftersom vi reser under lågsäsong). Här däremot är det turister överallt och det är faktiskt inte så roligt även om det är skönt att smälta in lite mer. 

Imorgon är tanken att vi ska åka till Osaka för en snabbvisit och så vidare till en liten ö i Okinawa. Problemet är att vi verkar få en tyfon som sällskap där på den lilla ön. Vi har ägnat lite tid åt att försöka hitta en plan b men inte riktigt hittat någon så vi kör! En tyfon är en upplevelse det med! #famouslastwords

// Kyoto has redeemed itself a little during the day but not much. It’s never going to be a favorite city for sure. It might depend on the fact that for almost two weeks, we’ve been the only tourists (even in Tokyo because it’s off season). In Kyoto it’s a different game and we’re not really fond of it even if we blend in a little more now.

The plan for tomorrow is to go to Osaka and from there fly to the Okinawa island Ishigaki. The problem is that we’re probably getting to enjoy the company of a typhoon. We’ve spent some time trying to figure out a plan b but have decided to go anyway. A typhoon might be an interesting experience… #famouslastwords

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply