Allmänt

The nastiest smell

 
 
Det finns få saker jag tycker är så otäckt som när jag varit på restaurang och kläderna sen stinker av matos. Andra lukter, mer väldoftande oftast, vänjer man sig vid efter ett tag och så tänker man inte på dem sen. Men inte matos. Det sätter sig i allting, kläder, hår – ingenting går säkert! Dessutom känns allt flottigt på något sätt. Det går inte bort förrän man tvättar allt och det kan man ju inte alltid göra på en gång. Önskar att det fanns någon slags luktrenare man kunde spraya på.

// There are few things I find to as nasty as the smell of fried anything. Not while it’s cooking of course, I’m talking about when you’ve been to a restaurant and you leave with the extra perfume of fried cooking fumes. Other smells, typically pleasant ones, your nose adjusts to and you forget about them. Not this. It sticks to clothes and hair and you can smell it pretty much until you wash everything. On top of things, it feels greasy too. I wish there was some kind of odor cleanser you could spray on.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply