Allmänt

Last day of vacay!

  
 Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Semestern är slut för denna gång och det ska bli lite skönt att ta tag i allt. Inkorgen som när jag åkte hade exakt noll mail … har inte det längre och todo-listan har redan ett ganska imponerande gäng punkter. Både mina egna och andra som kollegor som kliver på sin semester nu snällt dumpat över på mig. Sommarpresent kanske man kan kalla det!

Avslutar med en fotopose jag lärde mig av kidsen i Japan. V-tecknet i höjd med ögat. Av någon anledning såg det mycket coolare ut när de gjorde det… 

// Back to reality tomorrow. The vacation is over for this time and it feels good to get started. My inbox which when I left had exactly zero email … don’t anymore and the todo list already has an impressive number of items. Both my own and others my colleagues who goes on vacation now so very considerately dumped on me. We can call it a summer holiday gift!

Finish up with a photo pose I picked up from the kids I Japan. The V sign next to the eye. For some reason it looked a lot cooler when they did it…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply