Allmänt

Some of the awesome people I know…

Screenshot 2015-07-17 15.17.09

Jag har turen att omge mig med riktiga smartskaft och Christoffer Engman och hans fru Anna är två av dem. De är superentreprenörer och är just nu med i en minidokumentär på SvD Näringsliv. Det är ett väldigt ärligt porträtt av två människor som jobbar stenhårt och har lyckats stort. Tycker att du ska titta! Klicka här!
(Den skarpögde kanske noterar ett annat bekant ansikte i filmen också… 🙂 )

// I have the good fortune to surround myself with real brainiacs and two of them are Christoffer Engman and his wife Anna. They are super entrepreneurs and they’re right now in a mini documentary on SvD Näringsliv. It’s a very honest portrait of two extremely hard working people who made it. I think you should watch it! Click here!
(The hawk eyed might also note another familiar face in the film as well… 🙂 )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply