Allmänt

Dressing it up like October

 
Det är en mycket märklig sommar detta. Den står ju i rätt ordentlig kontrast mot förra årets tropiska hetta (som var alldeles för varmt för mig egentligen). Dagens 13 grader skvallrar mer om höst än högsommar och jag har klätt mig efter väder kan man säga. Dessutom råder arktisk kyla på kontoret där det vanligtvis finns kanske 300 personer med datorer som värmer upp lokalerna. Nu är vi kanske 12 men AC:n brummar lyckligt på som vanligt. Så även om vi haft sommartemperaturer hade jag ändå fått klä mig som om jag skulle på polarexpedition.

// It’s a very strange summer, this. It’s contrasting a lot from last year’s tropical heat (which was way too hot for me really). Today’s 13 degrees tells a story of fall rather than middle of summer and I’ve dressed weather appropriate. Besides, our office holds arctic temperatures. Where we’re normally 300 people and computers to warm the place up, we’re now maybe 12. The air conditioner happily keeps humming along, business as usual. So even if we did have summer heat, I’d be dressing like a polar expedition anyway. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply