Allmänt

Falling off the wagon

   
 
Igår tog jag ett litet avsteg från dieten kan man säga. Kanske inte så litet heller. Ett par fina kollegor och jag drog ut på en runda efter jobbet och snickesnackade massor i takt med att drinkarna kom in.

Vi startade på den bäst bevarade hemligheten i stan: terrassen på Scandic Sjöfartshotellet. Jag har ju berättat om den tidigare och det fina med den är att den förutom spektakulär utsikt också har tak! Perfekt för en regnig sommar! De har en grym rom-bar och banchefen Nisse gör supergoda drinkar! De har öppet typ en månad till så skynda dit!

Efter drinkar måste man ha mat så vi traskade till nästa vattenhål: Scandic Malmen och testade deras burgare. Mycket smaskigt! 

// I sort of fell off the diet wagon a little yesterday. Well, maybe not just a little. My lovely co-workers and I went out for drinks after work and chitchatted away as the drinks came in. 

We started at the best kept secret in this town: the roof top bar at Scandic Sjöfartshotellet. I’ve told you about it before and the great thing about it is not only the spectacular view – it has a roof which is great for this super rainy summer. They also have an awesome rum bar and the bar manager Nisse whips up some really tasty cocktails. It closes for the season in about a month so hurry up and go there!

After drinks you need food so we left for the next watering hole: Scandic Malmen and tried the burger. Much omnomnom!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply