Allmänt

Crickets…

  
Det är så tyst här att man hör syrsorna. Anledningen till det är att mitt stackars webbhotell åker på ddos-attacker på löpande band och servrarna orkar inte hålla uppe min lilla sida. Den har åkt upp och ner som en jojo i flera dagarna nu. Då är det lönlöst att blogga för om jag väl får upp något kan ni inte läsa det. Nu hoppas jag att krisen är avvärjd för ett tag så vi kan fortsätta hänga med varandra!

// It’s so quiet you hear the crickets. The reason for this is because my poor web host keeps getting ddosed and the servers can’t keep my little site up and running. It’s been going up and down like a jojo for a couple of days now. Pointless to blog because of I do get a post up, you can’t read it. I hope the crisis is over now so we can continue to hang out!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply