Inredning

Out and about buying some art

  Hade spontan datenight med mannen på Brasserie Godot ikväll. Efter middagen flanerade vi nedför Grev Turegatan mot tunnelbanan. Vi råkade gå förbi ett galleri med en Marvel-utställning och gick in för att titta. Det visade sig vara printar av gamla omslag av serietidningar, numrerade och signerade av Stan Lee. Vi gillar popkonst och galleristen berättade att det mesta var slutsålt. Men den här fanns det kvar ett exemplar av. En print av X-men från 1979. Båda drabbades av känslan att vi skulle ångra oss om vi inte köpte den så vi gjorde det. Vi köpte den. Bara sådär! Nu ska vi bara bestämma var vi ska hänga den. Vi har några alternativ, ni får se när den levererats. Sorry för den fula bilden, knäppte av den snabbt i galleriet. Ni kan nu titulera mig Förortsfru och konstsamlare. 🙂

// My man and I had a spontaneous date night tonight with dinner at Brasserie Godot. Afterwards we strolled down Grev Turegatan heading towards the subway. Incidentally, we passed an art gallery showing Marvel Comics art and decided to go in and have a look. It turned out to be prints of comic book covers, numbered and signed by Stan Lee. We like pop art and the gallery owner told us most were sold already. Except this X-men cover from 1979. Only one print left. Both of us felt we’d regret not buying it so we did. We bought it. Just like that! Now we have to decide where to hang it. We have a couple of ideas, you’ll see when it’s delivered. Sorry about the bad photo, just took a quick snap at the gallery. You may now call me Real Housewife and art collector. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply