Inredning

The X-MEN have come home

  
Nu är de hemma! Våra små x-men. Vi är inte helt säkra på exakt var de ska bo men för en testperiod får de hänga vid matsalsbordet. Jag tycker att det blev rätt bra och att det passar fint med våra Kartellstolar och alla färger i bokhyllan. Vi hade kanske tänkt oss något ännu större först men det blev rätt bra balans med den här storleken. Nu ska vi ut och köpa lite växter och grönt för att mjuka upp rummet lite. 

// They’re home! Our x-men. We’re not entirely sure where they’re going to live, but for a while they get to hang out at the dinner table. I think it turned out pretty ok and they go nicely with our Kartell chairs and all the colors in the book case. At first, we had imagined something bigger than this for this spot, but the balance with this size is pretty good. Now we’re heading out to buy some plants and greens to soften up the room a little. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply