Allmänt

Sunday Morning Glory

   
   
Njuter av en fantastisk sommarmorgon ute på terrassen. Det är alldeles lugnt, solen är precis lagom varm, akustisk musik ur en högtalare och lite frukost på det. Idag blev det chiapudding med egenplockade blåbär och en kiwi. 

Exakt vad dagen ska innehålla vet jag inte. Träning i någon form tror jag det blir. Och så förberedelse för veckan som kommer. Det lär bli full fart på kontoret med alla som återvänder från semestern imorgon. Det har varit väldigt lugnt och skönt de senaste veckorna. Gissar att det sitter ett gäng ute i stugorna med sista-dagen-på-semestern-ångest nu!

// Enjoying a fantastic summer morning out on the terrace. All is calm, the sun’s heat is just right, acoustic tunes from a speaker and some breakfast. Today it was chia pudding with blueberries I picked myself and a kiwi.

Exactly what today is going to be about, I don’t know. A workout in some form I think. And preparations for the coming week. It’s probably going to be full speed at the office next week with all the returning vacationers. It’s been nice and quiet the last couple of weeks. I’m guessing there’s a bunch of people with last-day-of-vacation-anxiety right about now. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply