Allmänt

The Wedding Singer

   
 
Idag har jag haft den stora äran att får sjunga på bröllop. Jag _älskar_ bröllop! Och det här var så himla fint! Fredrik och Malin är så fina tillsammans och prästen berättade många roliga stunder de delat under vigseltalet. 

Roligt också att de hade sådan tur med vädret. Sommaren har ju inte direkt levererat men idag smällde den till med strålande sol från blå himmel (det var väldigt skarpt ljus utanför kyrkan…). Nu gissar jag att de precis ska sätta sig till bords och jag och Erik ska åka hem till fina vänner på middag. Perfekt lördag!

// Today I’ve had the great honor of singing at a wedding. I _love_ weddings! And this was such a lovely one! Fredrik and Malin looked great together and the priest told us a lot of funny stories from when they first met. 

Also great was the incredibly nice weather. The summer hasn’t exactly delivered the year, but today was bright skies and sunny (and a very sharp light outside the church). Right about now, I’m guessing they’re about to sit down for dinner, but Erik and I are heading over to some friends for dinner. The perfect Saturday!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply