Allmänt

The last glory days of summer

  
Det gäller att ta vara på dem ordentligt. De här sista självande sommardagarna när solen speglar sig i en blank sjö och man kan springa i korta shorts och linne. Förra året vid den här tiden tog jag fram min trenchcoat för att det började bli lite kyligt ute. I år räcker det med en kofta än så länge. Men, som vi vet, winter is coming och då vill jag minnas dagar som denna.

// It’s all about cherishing them. These last days of summer when the sun mirrors off a quiet lake and you can still run in shorts and a top. This time last year, I took our my trench coat for the first time because it started to feel a bit nippy outside. This year, a cardigan is still enough. But, as we know, winter is coming and then I want to remember days like this.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply