Allmänt

Blog fatigue

  
Jag har drabbats av en släng av bloggtrötthet. Inspirationen sinade och det kändes fånigt att uppdatera om typ ingenting så jag tog en liten paus. Det var ganska skönt men samtidigt gillar jag ju att blogga så jag har bestämt mig för ett nytt försök. Det händer ju en del spännande saker i höst och det vore roligt att dela upplevelserna med dig som läser. Så stay tuned för mer av mina vanliga ramblings och kanske nåt med lite djup. Vem vet!

// I’ve been struck by a little blog fatigue. My inspiration dried up and I felt silly updating about basically nothing so I took a break. It was nice but at the same time I like to blog so I’ve decided to have another go at it. There are quite a few exciting things happening this fall and it would be nice to share them with you.  So stay tuned for my usual ramblings and maybe something with depth. Who knows!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply