Träning

Falling out of routine

  Mah gaad vad lätt det är att falla ut ur bra rutiner! För en vecka sedan gick mitt knä ur led igen och eftersom knät alltid är väldigt stelt och gör ont efter sånt har jag tagit det rätt piano med träningen. En vecka off är allt som krävs för att det ska vara svinjobbigt att gå upp ur sängen på morgonen och släpa sig till gymmet. Dagens pass går inte till världshistorien på något sätt, ett gäng stakintervaller på stakmaskinen och rehab men som jag brukar säga: det är bättre än noll!
Happy Monday!

// Ermahgawd it’s easy to fall out of good routines! A week ago, I dislocated my knee again and since the knee is always stiff and hurts after that, I’ve been chill with my workouts. One week off is all it takes for it to be insanely difficult getting out of bed in the morning and haul myself to the gym. Today’s workout won’t go down in history, double pole intervals and some rehab exercises, but as I say: it’s better than nothing!

Happy Monday!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply