Allmänt

Sunny day

  Det är något så ovanligt som en varm höstdag där man kan skala av sig ett par lager och njuta av att vara utomhus. Det känns som när jag bodde i London en period för tre år sedan, det var riktigt härligt väder i september då. Jag har promenerat mellan lite olika möten och har inte alls lust att gå in på kontoret. Nu måste jag ju det, så himlans mycket att göra inför New York. Fatta att jag åker redan nästa vecka!
// We’re having something so unusual as a warm fall day when you can peel a couple of layers off and just enjoy being outside. Feels like when I lived in London for a short while three years ago. The weather was great in September then. I’ve been walking between meetings and have absolutely no desire to go back to the office. Now, I really have to, I have plenty to do before New York. Leaving already next week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply