Allmänt

First day in NYC

Photo on 20-09-15 at 09.50

Hallå där!
Här är jag och låtsas att jag egentligen bor här. Försöker blanda in som en true [nu’jorker]. Sitter med datorn på Starbucks (hej gratis wifi) och kastar iväg mail till höger och vänster. Det är sjukt mycket att göra kvar till onsdag när festivalen öppnar och vi slår upp dörrarna till Scandic To Go. Det ska bli så spännande att få visa upp det!

Nej, nu måste jag fortsätta med jobbandet. Annars blir det ingen rolig öppning, haha!

// Hi there!
Here I am pretending to actually live here. Trying to blend in like a true New Yorker. Sitting at Starbucks with my computer and throwing away emails left and right. We have insanely much to do before the festival opens on Wednesday and we open the doors to Scandic To Go. It’s going to be so exciting to show it off!

No, have to get back to work. Otherwise, it won’t be fun opening, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply