Mat

My day in food

   
 Startade dagen på bästa sätt på mysiga Kaffeverket med en äggmacka och en god vän. Och avslutade den med en ordentlig köttbit och Café de Paris på min gamla kvarterskrog Bankomat tillsammans med en annan vän och hemligt projekt. Projektet är för övrigt i sin slutfas så snart kan vi säga vad det är!

Till lunch åt jag något riktigt foto-ovärdigt på ett sunkhak så det hoppar vi över!

// Started my day in the best possible way at the cozy Kaffeverket, with an egg sandwich and a good friend. And finished it at my old go-to restaurant Bankomat with another friend and our secret project. It’s in its final stage so hopefully soon l can tell you about it!

For lunch I had something really photo unworthy at some shack, so let’s skip that!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply