Karriär

Two days of hotels

  I dagarna två har jag hängt ute på våra hotell. Igår var jag på fina Scandic Anglais och idag har jag fått chansen att se Scandic Infra City. Älskar att vara ute på hotellen, har jag sagt det? 😉
Vad har jag gjort då? Jo, det har varit regionmöten med våra hotelldirektörer. Och så en del fika. Ganska mycket fika faktiskt. Det går ju inte att låta bli när det dukas upp bufféer som ovan. I alla fall inte om man är ett kakmonster som undertecknad. 

Som kronan på verket ska jag strax kolla på Dessertmästarna på TV. Yum!

// For two days, I’ve been hanging out at our hotels. Yesterday, I was at Scandic Anglais and today it was Scandic Infra City. I love visiting our hotels, have I mentioned that? 😉

So, what have I been up to? Well, we’ve been having regional meetings with our general managers. And cake. Quite a lot of cake actually. You can’t say no when they put up a display like the one above. At least not for this Cookie Monster. 

To top this off, I’m now going to watch Dessert Master on TV! Yum!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply