Allmänt

Halloween brunch

  
Igår var vi hos våra trevliga grannar på Halloween brunch. Ett mycket trevligt koncept även om det är lite märkligt att gå ut i solen och sippa bubbel med grannarna i full Halloween-mundering mitt på dagen.  Svårt att fota blev det också. Solen var så stark att det slog ut alla konturer. Inte direkt scary, hehe. 

Erik var Jason med fakeblod över typ hela sig och jag var spöke. Little dead riding hood typ.

// Yesterday, we were invited to our nice neighbors for Halloween brunch. A very cool concept, even though it’s a little weird stepping out in the sun and sip bubbly with the neighbors in full Halloween costume in the middle of the day. It’s difficult to take photos too. The sun was so strong it white washed the photo. Not really scary, haha. 

Erik was Jason with fake blood all over and I was a ghost. Little dead riding hood kind of.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply