Shopping

Richmond & Finch

  
Jag är sugen på lite nya skal till min telefon. Jag har länge suktat efter ett par från svenska Richmond & Finch. Det i ljus marmor, blått eller ljusrosa. Eller varför inte hotta upp hösten med ett knalligt orange! Det skulle åtminstone synas nere i mörkret i handväskan!

Helst skulle jag vilja ha lite olika att byta mellan, det är ju kul med variation. Well, det är ju inte jättemånga veckor kvar till jul… #hosthost

// I’m in the mood for some new cases for my phone. For a while now, I’ve been looking at these from Swedish brand Richmond & Finch. The light marble, royal blue or light pink. Or why not a popping orange to brighten up the fall! It would certainly be easier to spot in the darkness of my handbag. 

Most of all I’d like to have a couple of them to switch around. A little variation is always nice. Well, we’re not that far away from Christmas… #hinthint

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply