Träning

Lunch workout

2015-11-12 13.08.03

Vaknade till stora droppar mot fönsterbrädan och kände att dagen egentligen bäst borde spenderas i sängen. Nu går ju inte det, en har ju ett arbete att sköta, men det näst bästa alternativet är att jobba hemifrån. Idag är nämligen en mycket ovanlig torsdag. Inte ett endaste möte eller avstämning inbokad i kalendern! Jag vet inte när det hände senast ska jag vara ärlig.

Runt lunch hade det värsta regnet upphört så jag tog en paus och lite frisk luft med en sväng på rullskidorna. Det var ju fortfarande väldigt blött ute och jag har tappat ena stänkskyddet på en av skidorna så det var en ganska kladdig runda. Hursom, väldigt skönt att få lite syre i lungorna och syra i musklerna!

//Woke up to huge drops on the window pane and I felt like today really should be spent in bed. Now, that’s impossible, I have a job to do, but the next best thing is to work from home. Today is a rather unusual Thursday. Not a single meeting och check point in my calendar! I don’t know when that happened last to be honest.

Around lunchtime, the raining had almost stopped so I had a break with some fresh air on the rollerskis.  It was still very wet outside and I’ve lost one of the splashers on one ski, so it was quite a dirty ride. Anyway, was great to get some oxygen in my lungs and some acid in my muscles!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply