Allmänt

Je suis Paris 

  Jag hade tänkt blogga om något trivialt förortsbeteende men det går ju inte när en vaknar upp till en tragedi som övergår allt förstånd. Att någon kan sitta och koka ihop en sådan här plan – och sedan genomföra den! Jag kan inte ta in det.  
Jag har skrivit om det här blogginlägget flera gånger. Jag hittar helt enkelt inte rätt ord. Det enda jag kan tänka på är att vi måste försöka upprätthålla öppenheten och toleransen. Om vi sluter oss känns det som att terroristerna vunnit. 

// I was going to blog about something trivial in suburban life but it’s impossible when you wake up to a tragedy that goes beyond any reason. The fact that someone can sit and come up with a plot like this- and then execute! I just can’t take it in.

I’ve rewritten this post several times. I simply just can’t find the right words. The only thing I can think about is that we need to try to stay open and tolerant. If we close ourselves, the terrorists win. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply