Allmänt

Come as you really are…

  
Det är temat för kvällens födelsedagsfest jag ska på. Well, jag brukar ju skoja om att jag är en elitidrottare fast i en soffpotatis kropp så kvällens outfit är just det, en elitidrottare. Just den här gången i skepnad av fotbollsspelare. 

Jag äger inte bollsinne för fem öre men jag kände inte för att gå runt i skidtävlingsdräkt. För att tala klarspråk: att jobba skitmycket, ha ett skadat knä och hänga ute på hotellen och äta deras fantastiska godsaker har gjort mig lite rundare än vad en tight dräkt i lycra gör smickrande… Jag är helt enkelt närmare soffpotatis än elitidrottare nu. Borde kanske gått i mysbyxor istället? 🙂

// That’s the theme for tonight’s birthday party I’m on my way to. Well, I sometimes joke about being an athlete stuck in the body of a couch potato so the outfit is the athlete. For one night only in the shape of a soccer player. 

I have two left feet when it comes to soccer but I didn’t feel like going in the ski dress. To be honest: working _a lot_, have an injured knee and hanging out at hotels and eating all their goodies has made me a little rounder than tights in Lycra will make flattering… I’m actually much closer to the couch potato than the athlete right now. Maybe I should have worn sweats in stead?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply