Allmänt

On time

  Jag har spenderat en stor del av mitt liv med att komma för sent till grejer. Tidsoptimist kan man kanske kalla det. Den senaste tiden har jag försökt ändra på det. Och det har gått rätt bra faktiskt. Jag vet inte vad det är jag gjort annorlunda egentligen, jag är bara i tid oftare. Den stora skillnaden är nu att jag istället spenderar en del tid med att vänta på andra. Det visar sig att många fler än jag har problem med klockan!

// I’ve spent a lot of time being late for different things. There’s even an expression for it: time optimist. Lately, though, I’ve been trying to change this and have made some progress actually. I don’t really know what I’m doing different, I’m just on time more often. The biggest difference is that now I have to wait more on others. Turns out that more people have time issues!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply