Allmänt

Morning flight

  

 Mornings! Uppe med tuppen och fakirflyget på väg ut på nya hotelläventyr! Den uppmärksamme kanske också noterar att det saknas några centimeter hår längst ut i topparna. Igår kväll var jag hos fina Mia och fixade lite. Det var skönt att bli av med det trötta riset som bara hängde helt platt utan någon chans till lite volym. Nu vill de att vi stänger av telefonen så det är lika bra att göra som tanten säger!

// Mornings! I’m on the early bird on my way on new hotel adventures! Some of you might notice that there are a couple of centimeters hair missing. Last night I had a session with lovely Mia. It feels good to be rid of the old tired hair that just hung flat with zero chance of volume. Now they’re calling for phones in flight mode so I better listen to the lady!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply