Allmänt

Project backyard

   

Så här ser baksidan ut just nu. Det har grävts en himla massa i trädgården och just utanför oss hittades såklart en redig bergsknalle. För att muren ska bli bra måste den sågas lite i och det är det gubbarna hållit på med nu i två dagar. Oturligt nog är det samma två dagar jag har jobbat hemma för att jag varit lite småsjuk. Ett tag lät det så mycket att jag var tvungen att flytta upp i hallen och stänga alla dörrarna till rummen mot trädgården för att kunna prata i telefon. Haha!

Imorgon händer det viktiga saker så då måste jag vara bättre. Det blir tidig sänggång för mig ikväll. Vad som händer? Det får ni se imorgon!

// This is what our backyard looks like right now. There have been a lot of digging, and of course they found a big rock right in front of us. To make the stone wall nice, they have to cut it in pieces so that’s what the guys have been doing for the last two days. Unfortunately, that would be the same two days I’ve been working from home because of a small virus invasion. For a while there, the noise level was so high I had to move my work station upstairs to the hallway and close the doors to the rooms facing the garden to be able to have phone conversations. Haha!
Tomorrow, important stuff is on the agenda so I have to feel better. Early bedtime for me tonight. What’s so important, you ask? I’ll let you know tomorrow!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply