Allmänt

Monday morning air time

2015-12-14 09.38.13

Vad vore en måndagsmorgon om man inte satt i ett litet propellerplan på väg till Halmstad? Inget såklart! I två dagar ska jag träffa alla hotelldirektörer från våra hotell i regionerna syd och väst (ja, jag har fnissat för mig själv åt ordvitsen SydVäst!). I Halmstad har jag aldrig varit faktiskt, eller jo, en gång när jag var riktigt liten så det räknas inte. So far tycker jag att det är fint, om än lite grått. Men det är det ju överallt just nu så man kan kanske inte lasta dem för det. 😉

// What would a Monday morning be without a flight in a small aircraft on my way to Halmstad? Nothing, of course! Over two days, I’m going to meet with all our General Managers of our hotels in regions South and West, (almost like a new Kardashian baby, hihi). I’ve never been to Halmstad actually, or I have but that was when I was a kid so it doesn’t really count. So far, it’s nice but a little grey. But that’s the case everywhere so they can’t be blamed for that. 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply