Allmänt

Lobby office

Photo on 15-12-15 at 13.49
S’up!
Nu är mötet slut och jag hänger i lobbyn på Scandic Hallandia några timmar och väntar på att flyget ska gå. Det ska bli skönt att komma hem faktiskt. Har min bror på besök så vi kanske sticker ut och tränar lite. Det behöver jag. Orkade faktiskt inte upp till gymmet imorse och i vanlig ordning har jag ätit alldeles för mycket hotellgodsaker. Jag _kan_ ju inte låta bli! Så dålig karaktär!

// S’up!
Our meeting is over and I’m using the lobby at Scandic Hallandia as my office for a couple of hours before my flight. It’s going to be nice to come home. My brother is visiting so we might head out to get some exercise. I need it. Didn’t make it out of bed to hit the gym this morning and as usual, I’ve had too much hotel goodies. I simply _can’t_ resist! I have no willpower!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply