Allmänt

Christmas shopping fail

  Jag åkte ner på stan för att ha ett möte och fixa med julklappar. Mötet gick bra, tackar som frågar, men julklapparna har jag inte haft så stor framgång med. De enda som införskaffats hittills är – till mig själv! (Tomten har varit väldigt generös på det planet faktiskt…). Nu är jag på väg hem för att lämna av lite saker och ladda om batterierna. I eftermiddag ska vi göra ett besök i nya Mall of Scandinavia. Förhoppningsvis går det bättre för Tomten där.

// I’ve been downtown to have a meeting and get my Christmas shopping done. The meeting went well, thanks for asking, but I haven’t been as successful with the Christmas gifts. The only ones bought so far – are for me! (Santa has been very generous in that area…) Now I’m on my way home to recharge the batteries and drop off some stuff. In the afternoon, we’re going to the recently opened Mall of Scandinavia. Hopefully, Santa will do better there.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply