Allmänt

Shopping fatigue 

  
Vi sköt på MoS (Mall of Scandinavia i folkmun) tills idag och vi har lite planlöst gått runt. Jag vet inte vad det är, jag känner mig totalt oinspirerad. Det är väldigt ovanligt för att vara mig – särskilt i en jättegalleria. Vi har i alla fall fixat julklapparna och nu provar Erik lite kläder. 

Det stör mig lite att jag inte hittar exakt rätt julklapp till honom, han är så vansinnigt svår att köpa grejer till. Vid ett flertal tillfällen har han också nästan förstört överraskningen i den jag faktiskt har köpt. Han gör det rätt ofta för när jag äntligen kommit på vad jag ska ge honom har han också kommit på att en sån grej vore roligt eller bra att ha. Och då köper han den själv. En liten dag till måste jag skapa diversions för honom. Det är ju äntligen julafton imorgon!

// We pushed MoS (Mall of Scandinavia in colloquial) for today and we’ve been wandering around aimlessly for a while. I don’t know what it is but I’m feeling totally uninspired which is not like me at all – especially in a huge mall. At least we have secured the gifts and now, Erik is trying on some clothes. 

It bothers me a bit that I haven’t gotten the perfect gift for him, he’s insanely difficult to buy something for. A couple of times he’s almost ruined the surprise in the one I actually have bought. He does that a lot because by the time I’ve figured out what to get him, he’s realized it would be cool to, and just goes out and get it himself. Hopeless! Well, tomorrow is Christmas Eve so it’s just one more day of diversions!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply