Allmänt

Driving home for Christmas

 
Då har vi packat bilen med 300 miljoner saker (resa lätt är inte vår grej) och är på väg hem till Eriks föräldrar för stort julfirande med hans familj och släkt. Vi åker genom ett helt grönt landskap som påminner mer om mars än december så vi försöker peppa julstämning med Lugna favoriters jullåtsmarathon. Det går sådär faktiskt men snart är vi framme och då kommer grötlunchen säkert att göra susen! God jul på er alla!

// The car is packed with 300 million things (travel light is not for us) and we’re on our way to Erik’s parents for a big Christmas celebration with his family. We’re traveling through a green landscape which looks more lite March than December so we’re trying to boost the holiday spirit with Lugna Favoriter’s (a radio station) Christmas song marathon. The effect is so-so to be honest, but soon we’ll be there and I’m sure that Christmas lunch will do the trick! Merry Christmas everyone!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply