Allmänt

Great day on the mountain – not for me 

 Mitt i snöovädret igår kväll kom vi upp till stugan. Hela parkeringen täcktes av ett tunt lager snö – och under det: blankis. Ni fattar vars jag är på väg? Jodå, i det att jag lyfter en väska ur bilen halkar jag till och knät sticker iväg under mig. Det var den skidsemestern. Jävla scheiss alltså. Lite skidåkning hade varit skönt. Det blir stugmys för mig över nyår alltså. 

// In the middle of the snow chaos last night we made it to the cabin. The parking lot was covered in a layer of new snow – and underneath: ice. You know where I’m going with this? Of course, as I unload a bag from the car I slip and my knee disappear under me. So much for that ski vacation. Damn scheit. Some skiing would have been nice. Cabin coziness over New Years for me…


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply