Träning

I came to ski…

 Trasigt knä eller ej. Jag kunde inte med att sitta i stugan och titta ut en hel dag till så nu på eftermiddagen gick vi ut i otäck snålblåst och spiksnö. Det är ju väldigt dåligt med snö här uppe den här vintern och de har bara lagt ut konstsnö i ett ganska kuperat spår. Det är dessutom väldigt hårt och isigt – inget för mig alltså. Det blev några varv runt stadion istället, knappt ens ett pass att räkna med men det var klart bättre än inget alls. 

// Busted knee or not. Couldn’t stand sitting in the cabin for one more day, looking out the window so we headed out in the nasty wind and nail snow. It’s not much snow up here at all so they’ve only laid out snow on a very hilly track. Which also happens to be very icy and hard. That means it’s not for me. Instead I’ve done some laps around the stadium. Can’t really call it a workout, but it was better than nothing at least. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply