Uncategorized

What’s up 2016?

2015-12-22 13.07.15Så här på årets sista dag börjar man ju fundera på vad som kommer på andra sidan tolvslaget. Jag har inga stora saker planerade men det brukar jag inte ha, de dyker upp ändå! En sak vet jag och det är att året kommer att bli tufft. Någon gång i vår kommer jag att operera mitt knä igen och då kommer resten av året handla om rehab, rehab, rehab. Förhoppningsvis kommer det att göra mitt knä stabilt igen och att jag slipper vara orolig för att det ska gå ur led i parti och minut. Det är faktiskt ganska opraktiskt. Och så gör det ont.

Det kommer också bli mycket jobb. Det händer mycket spännande på Scandic och det ska bli oerhört roligt att lansera våra nya hotell under våren. Jag ser också fram emot att få hänga mer med mina favoritpersoner – alla våra hotelldirektörer! Och besöka fler av våra hotell såklart.

En annan sak som jag kommer att kasta mig över så fort det blir dags är trädgården. Snart är stengubbarna klara så då blir det åka av! Grannarna kan lika gärna sätta på sig säkerhetsbältet på en gång för Erik och jag har stora planer!

Till sist önskar jag mig ett 2016 fyllt av vänner! Om jag fick välja skulle jag ha middagar och bruncher och frukostar varje dag med fina vänner och bekanta. Det går ju såklart inte men jag ska verkligen försöka få plats med mer vänner i schemat i år. Handlar bara om prioriteringar egentligen, ju.

Nyårslöfte? Njae, varje gång jag dyrt och heligt lovar mig själv något gör jag oftast precis tvärt om. Jag tänker att jag keep it chill och tar året som det kommer. Kanske att jag ska försöka hålla mig borta från kakbufféerna på hotellen… Det vore ju inte så dumt. Vi får se.

// On this last day of the year, you start thinking about what you want out of 2016. I have nothing big planned, I usually don’t, but big things happen anyway! I know one thing, and that is that the coming year is going to be tough. I’m going to have surgery on my knee sometime during the spring so the rest of the year is going to be all about rehab. Hopefully, this operation will make my knee stable and I won’t have to worry about dislocation all the time. It’s really unpractical. And it hurts too.

It’s also going to be a lot about work. It’s exiting times at Scandic and I look much forward to launching our new hotels during the spring. I also look forward to hanging out more with my favourite peeps – our General Managers! And to be visiting more of our hotels of course.

Another thing I’ll be all over is the garden. Soon, the masons are done and then things will start to speed up. The neighbours can just as well put their seat belts on already now, Erik and I have big plans!

Finally, I wish for a 2016 filled with friends. If I could, I’d have dinners, brunches and breakfasts with friends every day. I can’t of course, but I will make more time in my schedule this year. It’s all about priorities, really.

New year’s resolution? Hmm, no. Every time I make myself a promise I usually do the exact opposite. I think I’ll keep it chill and take on the years as it progresses. Just one thing, maybe I’ll try to stay off the cake buffets at our hotels… It wouldn’t be such a bad idea. We’ll see.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply