Inredning

Spring colors 2016

2016-01-06 01.51.54

Nu har Pantone släppt sin spaning om vilka färger som gäller för våren 2016. Till min stora förtjusning är det bland annat rosa, grått och blått. Färger jag har en hel del av i min garderob redan. Det är ju så snyggt ihop! Funderar på om inte sovrummet också ska få gå i de tonerna framöver. Vi får väl se vad Erik säger…
För övrigt, dagbädden spås vara den trendigaste möbeln i år. Just den här är från Bloomingville. Skulle gärna ha en om jag bara fick plats hemma.

// Pantone has released their report on the spring colors of 2016. To much delight, we find among others pink, grey and blue. Colors you find en masse in my closet. It looks so good together! I’m thinking that our bedroom should reflect these shades going forward. We’ll see what Erik says about that…
By the way, the chaise longue is said to be the furniture piece of the year. This one is from Bloomingville, and I’d love to have one if only it would fit in my house.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply