Uncategorized

Say what?! Friday?

  
Jag är inte helt hundra på att vi hunnit med alla dagar den här veckan. Tiden har bara flugit förbi och idag är det redan fredag! Första riktiga arbetsveckan skulle behöva vara dubbelt så lång för jag har 17 inte hunnit med hälften av det jag skulle behövt göra. Antar att man inte är lika effektiv som vanligt än. Lite startsträcka liksom.

Imorgon blir det häng och skidor med bästa Sofia och på söndag ska jag umgås med Sveriges alla hotelldirektörer ända till måndag i Sollentuna, samtidigt som mannen i mitt liv flyger till Austin, Texas för konferens med sitt jobb. Inte alls avis!

Men först ska vi äga den här fredagen! Woop, woop!

I’m not entirely sure we had all the days this week. Feels like we skipped at least two. The time has just flown by and today is already Friday! First real work week of the year should be at least twice as long, because I haven’t gotten near even half of my todo list. I guess I’m not as efficient as usual yet. Takes a bit of warm up I guess. 

Tomorrow is hang and ski with the bestest Sofia and on Sunday, I’m going to spend two days in Sollentuna with all of our general managers in Sweden. The man of my dreams takes this opportunity to go to Austin, Texas with his job. Not at all jealous!

But, before all of that, we have a Friday to super charge! Whoop whoop!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply