Allmänt

”They have good drugs here”

 
Färdig! Och allt har gått bra. Jag har fått mitt nya korsband tack vare delar från mitt högerknä – och som en extra bonus också en reparerad menisk som ingen visste också var skadad. Inte undra på att det gjort lite ont då och då!

Just nu känner jag ingenting, de har bra kvalitet på drogerna här, men jag misstänker att det kommer göra aningens mer ont när lokalbedövningen börjat släppa. Dessutom har jag fått den stora lyxen att få mitt eget rum här på avdelningen! Känns väldigt skönt faktiskt.

Done! And everything has gone great. I now have my new ACL courtesy of parts from my right knee – and as an added bonus I also had  my apparently torn meniscus fixed. Didn’t know it was busted, no wonder it’s hurt from time to time!
Right now, I can’t feel a thing, they have some good quality drugs here, but I suspect it will hurt a tad more when the local anesthetic wears off. To top it all I have my own room here at the ward. Talk about luxury!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply