Uncategorized

Status report

  Yes, här är vi nu ett par dagar senare och jag tycker att det går rätt bra. Det gör såklart ont men det är på det stora hela rätt hanterbart. Jag var på jobbet ett par timmar igår redan och det gick hur bra som helst. Det enda är att jag på grund av kryckorna måste ha ryggsäck hela tiden eftersom jag inte kan bära något i händerna. Och jag avskyr verkligen att gå med ryggsäck! Jag känner mig som ett förskolebarn, haha!

Yes, here we are a couple of days later and I think it’s going pretty good. Of course, it hurts, but I feel it’s pretty manageable. I was at work a couple of hours yesterday already and that went totally fine. The only thing is that I have to wear a back pack because of the crutches. I really hate back packs! It makes me feel like a pre-schooler, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply