Allmänt

One year ago…

  
För precis ett år sedan var jag på byggvisning på det som om bara några veckor kommer att vara Scandic Continental. Och faktum är att jag var där senast igår utan att veta att det var precis ett år sedan allra första gången. Tänk vad tiden går fort! Det är rätt stor skillnad mellan gångerna, både på hotellet och på mig. Det känns helt overkligt att hotellet öppnar om bara några få veckor och att jag har fått den stora förmånen att arbeta med öppningen av det! Jag är verkligen lyckligt lottad som får jobba med så grymma projekt. 

Idag har jag dock jobbat hemma, att hoppa runt på ett bygge med kryckor var lite väl påfrestande så jag var tvungen att jobba med benen i högläge. Jag är, eh, inte så bra på att vila…

Precisely one year ago, I was at the construction site of what in just a couple of weeks is going to be Scandic Continental. Fact is, I was there just yesterday not knowing it was exactly one year ago I was there for the very first time. Time flies! It feels unreal that the hotel opens in just a few weeks and that I’ve had the opportunity to work with the opening. I’m truly lucky to be able to work with these awesome projects!

Today has been home office day, though. Hopping around on a construction site on crutches was a little too much so I had to keep my legs elevated for the day. Resting isn’t really my forte…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply