Träning

Dumbbells and crutches 


 Igår var jag hos min sjukgymnast och vi pratade om att köra på med lite träning utöver de än så länge ganska begränsade rehab-övningarna. Ingen dum idé tyckte han, att få igång lite cirkulation i kroppen trodde han bara var bra. Great! För jag är nämligen sjukt less på soffan!

Det blev en timme på SATS i Kista nu på eftermiddagen med lite lätt styrketräning och en rehabrunda. Det är kanske inte ett pass som går till historien men ändå lite skönt att få rört på sig!

Yesterday I was at my physiotherapist and we talked about starting up some actual training on top of the so far not really demanding exercises I need to do for rehab. Not a bad idea, he said. Getting some circulation in the body would be good he thought. Great! Because I’m really sick of hanging on the couch. 

It came down to an hour at the gym in Kista this afternoon. Some light weight lifting and rehab exercises. Maybe not a workout for the history books, but it feels good to just have done something!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply