Uncategorized

On the go

imageIgår eftermiddag när jag flög från Umeå var det helt klart väder och man såg precis hur många mil som helst genom fönstret. Jag försökte fånga solen som speglade sig i vattnet men jag lovar att det var ännu vackrare på riktigt. Det är något som går förlorat när man fotar genom ett skitigt och repigt flygplansfönster.

Idag är jag i Malmö och ser fram emot en bra workshop med hotelldirrarna här i syd!

Yesterday afternoon when I flew home from Umeå, the skies were clear and you could see miles and miles. I tried to capture the sun mirroring in the sea but I promise it was much more beautiful irl. Something gets lost when you take a photo through a scratchy and dirty airplane window.

Today I’m in Malmö and look forward to a good workshop with the GMs here in the south!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply