Allmänt

Friday Freeze

imageSkönt med fredag! Jag sitter i soffan och fryser som en tok på grund av liten dust med landstinget och sjukresebeställningen. Lång historia kort: jag stod utomhus i 50 minuter i för tunna kläder. Börjar långsamt tina upp och tackar min lyckliga stjärna att jag har det bra och resurser för att lösa grejer själv.

Nu vänder vi blad och jag ser fram emot en rolig födelsedagshelg!

Happy Friday! I’m on the couch freezing like crazy because of a minor fight with the people handling aided transportation. Long story short: I had to wait 50 minutes out in the cold in with not enough clothes on. I’m slowly thawing and I’m grateful that I have a good life and the resources to take care of myself. 

Well, time to turn the page and look forward to a fun birthday weekend!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply