Allmänt

Blog issues

  
Det har varit lite dålig uppdatering här på sistone. Det beror lite på att jag inte lever så spännande just nu, jobb och rehab typ, men mest på att WordPressappen inte funkat. Vet inte vad det beror på men helt plötsligt slutade den lägga upp inläggen. Sjukt störigt! Nu har jag installerat om den så det här inlägget blir liksom en testballong. Så… häpp!

There has been a little slim on the updates here lately. A little bit it’s because I don’t lead an exiting life right now, work and rehab basically, but mostly it’s because the WordPress app’s been malfunctioning. Don’t know why but suddenly it stopped posting my poems and whatnot. Very annoying! So now I’ve rebooted the whole thing so this post is my big test. So… tadah!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply