Allmänt

March? Or November?

 
Jag brukar inte ha väder-issues men fy vad tråkigt det är ute idag! Det är så grått och dystert att man nästan blir deprimerad. Tur man kan kura inne i konferensrum med kreativa kollegor och skapa grymma grejer! Just nu håller jag bland annat på med ett stort internt koncernprojekt och idag har vi faktiskt landat några stora puckar. Det känns riktigt bra. Nu är det bara slutspurt mot helgen som gäller!

I don’t normally have weather issues, but how boring is this? It’s so gray and bleak it makes me depressed. Then it’s a good thing that you get to spend the day in a conference room with creative colleagues! Right now, I’m working on a big internal company wide project and today we’ve actually landed a few big pieces to the puzzle. It’s a good feeling. And now, the race towards the weekend is on!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply