Allmänt

All by myself (don’t wanna be)

2016-03-05 19.59.31

Så här rolig blir middagen när jag är ensam hemma. Det är inte säkert att den blir mycket roligare även när Erik är hemma, vi är inga köksfantaster direkt någon av oss, men en lördagkväll hade vi nog ändå fått tummen ur och gjort någon typ av matlagning. Gud, jag önskar verkligen att jag bodde i USA där det går att få vettig mat hemkörd. Här i mitt postnummer kan jag få pizza, pizza och thai typ. Inte riktigt vad jag vill äta på en lördagskväll. Jag vet vad ni tänker: men laga nåt gott då, hur svårt är det liksom! Jo, det kan man förstås men det är ju så himlans tråkigt. Extra tråkigt när man är själv. Och så blir det massa disk som ingen annan kan ta tag i förutom jag själv. Helt enkelt inte värt det.

This is the level the dinner ends up at when I’m home alone. Level wise, Erik being home is no guarantee for fine dining, we’re not exactly kitchen fanatics either of us, but on a Saturday night we’d probably get some type of cooking going. God, I really wish I lived in the states now, where you can get actual food delivered. Here, in my area code, all I can get is pizza, pizza and possibly thai. Not exactly what I want to eat on a Saturday night. I know what you’re thinking: Just cook something, how hard can it be? Yes, of course I can but it’s hysterically boring. Extra so when you’re alone. And there will be a lot of dishes to take care by none other than myself. Simply not worth it. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply